Anasayfa / Kategori / Oyun Haberleri / GTA Online’ a Yeni PvP modları Geliyor !

GTA Online’ a Yeni PvP modları Geliyor !

GTA-Online-pic

Rockstar’dan yapılan açıklama ile GTA Online’ a banka soygunları yanı sıra yeni PvP modları ekleneceğini söyledi. GTA Online Soygun Modu ile birlikte oyuna eklenecek olan yeni PvP modları ”Siege Mentality, Come Out to Play ve Hasta La Vista” olacak. Başkalarına göre ”bir oyunu çıkaramayan” firma olarak gözükse de benim gözümde çok başarılı duruyor.

1-Siege Mentality

4 kişilik takım bir yeri savunma şeklinde olacak ve karakterler baştan aşağı silahlar ile donatılacak. Saldıran takım 6 kişiden oluşacak ve kısa pompalı (sawn-off shotgun) silahı ellerinde mevcut olacak, can ise sınırsız olacak. Savunma ekibinde ise silahlar sınırsız ve tek bir can ile mücadele edecekler.

22222

2-Come Out to Play

Bu PvP mod ise avcı-av şeklinde olacak, av olan takım 3, avcı olan takım ise 3 kişiden oluşacak. Av olan yani kaçan takım hiç bir araç kullanmayacak fakat sınırsız silah imkanı olacak ve tek bir canları bulunacak. Avcı takım yani kovalayan takımda ise atv ve motor olacak ama sadece pompalı tüfekleri olacak, canları da sınırsız olacak.

11111

3-Hasta La Vista

Bu mod diğerlerinden çok farklı ve daha eğlenceli olacak gibi görünüyor, bu oyunda ise silah yok, tır ve bisiklet olacak. Bisikletli takımın amacı ezilmeden bitiş çizgisine ulaşmak, tır aracına sahip olan takım ise bisikletli takımı ezerek öldürmek. Bisikletli takımdan bir kişi bile bitiş çizgisine ulaşırsa bisikletli takım kazanacak, tır aracına sahip olan takımın kazanması için tüm bisikletli adamları ezerek öldürmesi gerekiyor.

3333333

 

Bu eğlenceli 3 mod dışında para ödüllü günlük görev, meydan okuma ve aktiviteler olacak. Sıra GTA 5′ in PC platformuna çıkmasında, umarım yine ertelemezler. GTA Online’ nın tanıtım videosu hemen aşağıda, iyi seyirler.

GTA 5 Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015

Hakkında Can Yeniay

Bilgisayar donanımından ve yazılımından anlar. Bilgisayar oyunlarına aşırı ilgisi vardır, en sevdiği oyun GTA serisidir. Rize' de yaşar, Radyo-Tv bölümünü okumaktadır. Siyasetten hoşlanır.
  • Sodom

    Önce bi PC’ye GTA 5’i çıkartın.